Katalógusok

Gerodur - GEROfit® R katalógus
Védőbevonatos PE csövek.
P-Top katalógus
Aknafedlapok és víznyelőrácsok.
Sweillem katalógus
Mázas kőagyag csövek és idomok
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - InEko magyar nyelvű katalógus
Cégünk által képviselt Cseh gyártó, az InEko magyar nyelvű katalógusa.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC Auger Monster katalógus
A Muffin Monster aprító berendezések arra lettek tervezve, hogy a szennyvízben lévő szilárd anyagok aprításával megvédjék a szivattyúkat és egyéb berendezéseket. Alkalmazási területeik a teljesség igénye nélkül: átemelők, börtönök, iszap vonalak; szippantott iszap és szennyvíz fogadó állomások, rácshulladék aprítás.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC Channel Monster katalógus
A Channel Monster szennyvízdarálók arra vannak kitalálva, hogy a vízben lévő szilárd anyagokat kiszűrjék és aprítsák rendkívül nagy vízmennyiség esetén is. Általános alkalmazási területük a szivattyúk védelme, a szennyvíztelepre érkező szilárd anyagok előkészítése a gépi rács számára. A Channel Monster® kategóriájának a legjobb komplex megoldása a szennyvízben lévő szilárdanyag csökkentésének. A szabadalmaztatott Channel Monster forgó dobjai a nagyobb szilárd anyagokat a többszörösen bizonyított Muffin Monster gépcsaládnál már alkalmazott duplatengelyes aprítóba terelik. A megoldásnak köszönhetően a nagy hidraulikai kapacitású berendezés a szennyvízben lévő rongyokat, papírtörlőket, pelenkákat és egyéb szilárd anyagokat kis darabokra aprítja, megvédve a szivattyúkat, csőrendszereket.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC Hydro katalógus
A JWC Environmental Hydro sorozata nagy hatásfokú kéttengelyes hulladék aprítógép. A Hydro sorozat arra let tervezve, hogy csökkentse a szilárdanyag tartalmat a folyadékokban, ezáltal megvédje a további berendezéseket, mint pl: szivattyúk, centrifugák és hőcserélők. Fő alkalmazási területe a nagy nedvességtartalmú anyagok aprítása.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC Muffin Monster katalógus
A Muffin Monster aprító berendezések arra lettek tervezve, hogy a szennyvízben lévő szilárd anyagok aprításával megvédjék a szivattyúkat és egyéb berendezéseket. Alkalmazási területeik a teljesség igénye nélkül: átemelők, börtönök, iszap vonalak; szippantott iszap és szennyvíz fogadó állomások, rácshulladék aprítás.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC Shred katalógus
A JWC Enviromental SHRED sorozata nagy hatékonyságú, kéttengelyes hulladék aprító berendezés. Ezek a gépek tökéletesen alkalmasak nedves vagy száraz hulladék feldolgozására. A különböző méretű kiviteleknek köszönhetően széles körben alkalmazhatóak. A növelt aprítási hatékonyságának köszönhetően tovább csökkenthető a hulladék mérete. Fő alkalmazási területe az alacsony nedvességtartalmú anyagok aprítása.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC SWM (Rácsszemét víztelenítő és tömörítő berendezés) katalógus
A Screenings Washer Monster (SWM-XEM) rendkívül jól kezelt hulladékvizet eredményez egy egyedülálló rendszer segítségével, mely felaprítja, átmossa (opcionális funkció), tömöríti és vízteleníti a szűrőfelületen felfogott lebegő szennyeződéseket. A kezelt rácsszemét minősége hozzávetőleg 50%-al jobb, mint egy hagyományos módon kezelt rácsszemété. A kombinált szerkezet könnyen megbirkózik a csatornán érkező elsődleges vízterheléssel a megfelelően méretezett aprítási opció használatával.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - PROBIG teljes katalógus (Angol nyelvű)
PROBIG műanyagláncos kotróelemek angol nyelvű termékleírások
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - PROBIG teljes katalógus (Német nyelvű)
PROBIG műanyagláncos kotróelemek német nyelvű termékleírások