„A karbantartás fontossága…” közös előadással a DRV Zrt. és az EURO-PURATOR Kft. a XIX. Víziközmű Konferencián

2015. június 18. 16:35

„Mennyire sikerült felmérni az integrációban átvett üzemeltetési területek gépészeti elemeinek műszaki állapotát? Volt-e, kell-e karbantartás a csatornahálózat berendezésein? Mit okoz a karbantartás hiányából eredő géphiba? Mi a következménye annak, ha az átemelőben, illetve a szennyvíztisztító telepen az aprító berendezés nem tud dolgozni? Mik a gazdasági és üzemeltetési tapasztalatok?”

„A karbantartás fontossága…” közös előadással a DRV Zrt. és az EURO-PURATOR Kft. a XIX. Víziközmű Konferencián

Többek között a fenti kérdésekre kereste és adta meg a válaszokat Barkóczi Zoltán gépész szakági projektmérnök kollégánk és Fodor Balázs Csaba művezető úr közös előadásukban a hagyományokhoz híven, Sopron városában megrendezésre került XIX. Víziközmű Konferencián.

Büszkén jelenthetjük, hogy a gyakorlati tapasztalatokon alapuló, illetve aktuális problémákat feltáró, mélyen szakmai előadás, melyet Cégünk és a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. közösen állított össze, nagy számban vonzotta a víziközmű üzemeltető cégek műszaki és gazdasági kollégáit is. Igyekeztünk úgy összeállítani mondandónkat, hogy hitelesen, konkrét esettanulmányokon keresztül, számadatokkal alátámasztva mutathassuk be, hogy mit okozhat egy kritikus átemelőben üzemelő JWC gyártmányú aprító berendezés karbantartás hiánya miatt történő kiesése a csatornahálózaton, illetve a szennyvíztisztító telep előmechanikai vonalán. A témában összegyűjtött tapasztalatainkról, illetve az előadás anyagáról bővebben külön fogunk részletekbe menő beszámolót nyújtani.

Addig is ezúton szeretnénk tisztelettel megköszönni a számos víziközmű üzemeltető és vízipari tagszervezet érdeklődését, mellyel megtisztelték szakmai előadásunkat, illetve a Magyar Víziközmű Szövetség kollégáinak a magas színvonalú szervezői munkát.

A JWCI szennyvíz aprító termékeiről részletesen a következő helyen olvashat. 

http://euro-purator.hu/termekek/kategoriak/28-szen...

Vissza a hírekhez