Katalógusok

Gerodur - GEROfit® R katalógus
Védőbevonatos PE csövek.
MEADRAIN PG garázsfolyóka katalógus
A MEA PG polimerbeton garázsfolyóka rendszer forradalmasítja a beltéri vízelvezető folyókákról alkotott elképzelést. Nagyon alacsony (5 cm) szerkezeti magassága ellenére, kiemelkedően jó vízelvezető kapacitása emeli ki, a mélygarázsokhoz kifejlesztett vízelvezető folyókák közül. A MEADRAIN PG1000, PG1500 és PG3000 folyókák 10, 15 és 30 cm szélesek, és a C250 terhelési osztályba tartoznak. Annak ellenére lehet belőlük kimagaslóan esztétikus, és teherbíró folyókákat kiépíteni, hogy nem kell hozzájuk fedőrács.
MEARIN PG EVO garázsfolyóka katalógus
A MEA PG folyókarendszer továbbfejlesztésével megszületett a különlegesen alacsony (3 cm beépítési magasságú), rendkívül jól terhelhető rács nélküli, PARKHAUSRINNE MEARIN PG EVO család, melynek GFK alapanyaga és szerkezeti kialakítása teszi alkalmassá az F900 terhelési osztályba való besorolásra.
MEARIN Plus és Expert folyókacsalád katalógus
A MEARIN Plus és Expert folyókacsalád alapanyaga üvegszál erősítéses polietilén (ÜPE). A szuper könnyű, de nagy teherbírású és rendkívül ellenálló folyókarendszer nem csak beépítve különösen teherbíró, de jól tűri a szállítást, és az esetleg a beépítéskor előforduló hirtelen erőhatásokat is. A MEARIN katalógusban megtalálható a leginkább használt járatos méretű - 100, 150, 200, 300 mm széles - folyókák komplett rendszere.
P-Top katalógus
Aknafedlapok és víznyelőrácsok.
Sweillem katalógus
Mázas kőagyag csövek és idomok
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC Auger Monster katalógus
A Muffin Monster aprító berendezések arra lettek tervezve, hogy a szennyvízben lévő szilárd anyagok aprításával megvédjék a szivattyúkat és egyéb berendezéseket. Alkalmazási területeik a teljesség igénye nélkül: átemelők, börtönök, iszap vonalak; szippantott iszap és szennyvíz fogadó állomások, rácshulladék aprítás.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC Channel Monster katalógus
A Channel Monster szennyvízdarálók arra vannak kitalálva, hogy a vízben lévő szilárd anyagokat kiszűrjék és aprítsák rendkívül nagy vízmennyiség esetén is. Általános alkalmazási területük a szivattyúk védelme, a szennyvíztelepre érkező szilárd anyagok előkészítése a gépi rács számára. A Channel Monster® kategóriájának a legjobb komplex megoldása a szennyvízben lévő szilárdanyag csökkentésének. A szabadalmaztatott Channel Monster forgó dobjai a nagyobb szilárd anyagokat a többszörösen bizonyított Muffin Monster gépcsaládnál már alkalmazott duplatengelyes aprítóba terelik. A megoldásnak köszönhetően a nagy hidraulikai kapacitású berendezés a szennyvízben lévő rongyokat, papírtörlőket, pelenkákat és egyéb szilárd anyagokat kis darabokra aprítja, megvédve a szivattyúkat, csőrendszereket.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC Hydro katalógus
A JWC Environmental Hydro sorozata nagy hatásfokú kéttengelyes hulladék aprítógép. A Hydro sorozat arra let tervezve, hogy csökkentse a szilárdanyag tartalmat a folyadékokban, ezáltal megvédje a további berendezéseket, mint pl: szivattyúk, centrifugák és hőcserélők. Fő alkalmazási területe a nagy nedvességtartalmú anyagok aprítása.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC Muffin Monster katalógus
A Muffin Monster aprító berendezések arra lettek tervezve, hogy a szennyvízben lévő szilárd anyagok aprításával megvédjék a szivattyúkat és egyéb berendezéseket. Alkalmazási területeik a teljesség igénye nélkül: átemelők, börtönök, iszap vonalak; szippantott iszap és szennyvíz fogadó állomások, rácshulladék aprítás.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC Shred katalógus
A JWC Enviromental SHRED sorozata nagy hatékonyságú, kéttengelyes hulladék aprító berendezés. Ezek a gépek tökéletesen alkalmasak nedves vagy száraz hulladék feldolgozására. A különböző méretű kiviteleknek köszönhetően széles körben alkalmazhatóak. A növelt aprítási hatékonyságának köszönhetően tovább csökkenthető a hulladék mérete. Fő alkalmazási területe az alacsony nedvességtartalmú anyagok aprítása.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - JWC SWM (Rácsszemét víztelenítő és tömörítő berendezés) katalógus
A Screenings Washer Monster (SWM-XEM) rendkívül jól kezelt hulladékvizet eredményez egy egyedülálló rendszer segítségével, mely felaprítja, átmossa (opcionális funkció), tömöríti és vízteleníti a szűrőfelületen felfogott lebegő szennyeződéseket. A kezelt rácsszemét minősége hozzávetőleg 50%-al jobb, mint egy hagyományos módon kezelt rácsszemété. A kombinált szerkezet könnyen megbirkózik a csatornán érkező elsődleges vízterheléssel a megfelelően méretezett aprítási opció használatával.
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - PROBIG teljes katalógus (Angol nyelvű)
PROBIG műanyagláncos kotróelemek angol nyelvű termékleírások: cégbemutató;, kotróláncok és kotrólapátok; szabadalmaztatott szállítócsigák a lebegő szennyeződések eltávolítására; ülepítő kotrók; API kotrók; DAF kotrórendszerek; olaj és gázipari megoldások; tengervíz sótalanítás
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - PROBIG teljes katalógus (magyar nyelvű)
PROBIG műanyagláncos kotróelemek magyar nyelvű termékleírások: cégbemutató;, kotróláncok és kotrólapátok; szabadalmaztatott szállítócsigák a lebegő szennyeződések eltávolítására; ülepítő kotrók; API kotrók; DAF kotrórendszerek; olaj és gázipari megoldások; tengervíz sótalanítás
Szennyvízkezelés gépészeti katalógusok - PROBIG teljes katalógus (Német nyelvű)
PROBIG műanyagláncos kotróelemek német nyelvű termékleírások: cégbemutató;, kotróláncok és kotrólapátok; szabadalmaztatott szállítócsigák a lebegő szennyeződések eltávolítására; ülepítő kotrók; API kotrók; DAF kotrórendszerek; olaj és gázipari megoldások