2015-BEN IS „HASÍTOTTAK” A JWCI SZENNYVÍZAPRÍTÓK

2016. január 6. 15:26

A tavalyi év teljes egészét látva bátran kijelenthetjük, hogy töretlen népszerűségnek örvendenek a JWC szennyvíz aprítók a magyarországi vízi közműves piacon. Köszönhető ez az immár több mint tíz esztendős tapasztalatnak, legyen szó akár az alkalmazásukról, üzemeltetésükről, vagy akár az értékesítésben nyújtott színvonalas műszaki háttérről. 

2015-BEN IS „HASÍTOTTAK” A JWCI SZENNYVÍZAPRÍTÓK

Cégünk szakmai stábja nagy várakozással tekintett a 2015-ös évre, hiszen tudtuk, hogy a több éves előkészítésbe vetett munka legkésőbb a KEOP program lezárásával meg kell, hogy hozza eredményét. Kijelenthetjük, hogy várakozásaink beigazolódtak, a munkatársaink által, üzemeltetői támogatással végzett tervezési/előkészítési szakaszban bekerült szennyvíz aprítók a kivitelezési munkákra kiírt közbeszerzési eljárások pályázati és megvalósítási szakaszaiban is megmaradtak.

 A teljesség igénye nélkül sorolhatjuk azon üzemeltető szervezeteket, mint az FCSM Zrt., DRV. Zrt., ÉDV Zrt., DMRV Zrt., Alföldvíz Zrt., TRV Zrt., Bácsvíz Zrt., Fejérvíz Zrt., Zalavíz Zrt., akik nagy számban rendelkeznek már régebb óta üzemelő szennyvíz aprító berendezéssekkel vagy éppen a közelmúltban bővítettek illetve került az üzemeltetési területükre új berendezés.

A termék valamint saját sikerünk további bizonyítéka, hogy 2015 novemberében a JWC International képviseletében Andy Bruckshaw úr, mint a hazánkért felelős területi értékesítési vezető, illetve az amerikai anyavállalat, a JWC Environmental képviseletében Ken Biele vezérigazgató úr személyesen tiszteltek meg bennünket, hogy közösen értékeljük az elmúlt időszak munkáját, egyeztessük a műszaki fejlesztések és szolgáltatási körök bővítési lehetőségeit. A látogatás alkalmával több működő vagy éppen beüzemelés előtt álló aprító berendezést is sikerült a helyszínen megtekinteni, közvetlen tapasztalati beszámolókat kapni az üzemeltetést végző fizikai, illetve vezetői feladatot ellátó végfelhasználó partnerektől.

A jelenlegi jogszabályi környezet és a Vízi Közmű szolgáltatók igen csak behatárolt mozgásterének figyelembe vételével sikerként könyvelhetjük el azt a tényt is, hogy a gondosan vezetett nyilvántartásunk szerinti, régebben üzemelő berendezések egy részére a gyártó által kizárólagosan feljogosított szakszervizként karbantartási szerződéseket köthettünk, sőt az érintett berendezések nagy részén az állapotuknak megfelelő szerviz munkálatokat el is végeztük. Köszönhetően a gyári körülmények között képzett szakember állománynak, valamint kizárólag a gyári alkatrészek felhasználásának bizonyítottuk képességünket a szakszerű, gyors és hatékony karbantartási szolgáltatás elvégzésére. A gyártóval közösen kitűzött célunk a karbantartási szolgáltatás további bővítése, a gyors és hatékony alkatrészellátás fejlesztése.

A JWCI szennyvíz aprító termékeiről részletesen a következő helyen olvashat. 

(Hivatkozás a termékek/szennyvíz aprítók menüpontra)  

Vissza a hírekhez